Barion Pixel

Információk

Szállítási módok

Az áru megrendelésekor Ön kiválaszthatja, hogy futárszolgálattal vagy solymári telephelyünkön működő mintaboltunkban személyesen kívánja az árut átvenni.

 

Házhozszállítás

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A futárszolgálat igénybevétele plusz költséggel jár, melynek összege minden esetben feltüntetésre kerül a termék rendelésekor.

A várható szállítási idő 2-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, úgy a terméktől függően 1-2 hét, erről minden esetben külön értesítést küld üzemünk.

 

Személyes átvétel mintaboltunkban

Az online megrendelt árut személyesen is átvehető a 2083 Solymár, Terstyánszky út 89. szám alatt található mintaboltunkban, ahol készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet.

Hétfő: 7:30 – 15:30
Kedd: 7:30 – 15:30
Szerda: 7:30 – 15:30
Csütörtök: 7:30 – 15:30
Péntek: 7:30 – 15:30

Kérjük, minden esetben várja meg kollégáink telefonos vagy e-mail-es visszajelzését a rendelés állapotáról, mielőtt elindulna hozzánk átvenni a terméket!

 

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

 

Fizetési módok

A következő fizetési módok közül választhat:

 

Bankkártyás fizetés:

A legkényelmesebb megoldás a Barion Payment Zrt-n keresztül.

 

Utánvét:

Amennyiben a vásárló online megrendeléssel és utánvétellel rendeli meg a terméket, tehát nem fizeti meg a termék vételárát megrendeléskor) akkor a szállítási díj megemelkedik további 499,-Ft kezelési költséggel.

Készpénz: Mintaboltunkban történő személyes átvétel esetén.

 

Visszaküldés

A vásárló a megrendelt termék(ek) átvételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és igényelheti a vételár visszatérítését. A termék(ek)et használatlan állapotban az alábbi címre kell visszajuttatni: 2083 Solymár, Terstyánszky Ödön utca 89.

A csomag visszaérkezését és ellenőrzését követően visszatérítjük a termék vételárát a megadott bankszámlaszámra 3-5 munkanapon belül. A visszaküldési költséget nem áll módunkban megtéríteni!