Ergonómiai kialakítású memóriahabos nyakpárna

10.990 Ft

Méret: 54 x 36,5 x 11 cm

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Készleten

Az ergonomikus memóriahabos nyakpárna ideális támaszték a fej és a nyak számára, hiszen pontosan illeszkedik a nyak természetes alakjához, magas fokú kényelmet és stabilitást biztosítva, ezáltal megelőzhető a gerinc természetellenes tartása. Használatával javul az alvásminőség, mert csökkenti a nyak és hátfájdalmakat, illetve enyhíti a vállproblémákat.

 

nyaki gerinc tökéletes megtámasztására

A memory hab sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna nyomáskiegyenlítő hatású memory habból készül, ezáltal tökéletesen követi a gerinc vonalát, lehetővé téve a természetes és optimális pozícióban történő pihenést. A memory hab csökkenti az izmokra és ízületekre gyakorolt nyomást, megkönnyíti a vér szabad áramlását, így elősegítve az egészséges és fiatalos tartás megőrzését.

A puha szövethuzat jól szellőzik és elvezeti a nedvességet. A huzat egy mozdulattal könnyen levehető és mosógépben, 30°C-on mosható, de szárítógépbe nem tehető. Így a párna mindig szép és friss maradhat.