Matrac

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

A memóriahab nyomáscsökkentő tulajdonsága és a hideg hab stabilitása ötvöződik a memóriahabos matracainkban.

A hideg hab homogén, nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó, amely a ráhelyezett memóriahab felső réteggel együtt stabilitást biztosít a gerincnek, a memóriahabos felső réteg az alakfelvevő képességének köszönhetően egyenes vonalban tartja a gerincet, így a gerinccsigolyák állománya nedvességgel tud feltöltődni megelőzve a későbbi kopások létrejöttét.

Megelőzi a felfekvések kialakulását - A csak memóriahabból készült matrac túl puha hatást eredményezne ahhoz, hogy a teljes szerkezete abból készüljön, ezért szükséges egy stabilabb hideg hab alátámasztás.

  • A 12 cm -es vastagságú normál hordozórétegre 4 cm vastagságú emlékező-hab réteg kerül, ami optimális súlyelosztást biztosít.
  • A 12 cm -es vastagságú normál hordozórétegre 6 cm vastagságú emlékező-hab réteg kerül, ami biztosítja a test alakjának a megfelelő tartást, lehetővé teszi, hogy komfortosabb érzetet keltsen azoknak, akik háton vagy alkalmanként oldalt szeretnek aludni. Ez a félkemény matrac így javítja a vérkeringést, mindamellett a vállára és csípőjére gyakorolt nyomása egyenletesen oszlik el.
  • A 12 cm -es vastagságú normál hordozórétegre 8 cm vastagságú emlékező-hab réteg kerül, ami biztosítja a test alakjának megfelelő tartást. Ez a matrac az oldalt fekvőknek előnyös, hiszen így nagyobb felületen egyenletesen oszlik el a test általi nyomás, ezért van szüksége keményebb, vastagabb alátámasztásra a gerincnek, hogy a helyes pozíciójában tudjon maradni az éjszaka folyamán.

    Ajánlatkérés

    Termék: