Lábtámasz - Pihentető memóriahabos párna a megfelelő regenerálódásért

15.990 Ft

Méret: 67,5 x 39 x 16,3 cm

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Készleten

Lábaink komoly terhelésnek vannak kitéve az egész napos tevékenységeink során. Megfelelő regenerálódásuk érdekében használható a lábtámasz, hiszen kialakításának és a memory habnak köszönhetően kényelmes pihenést biztosít a lábainknak. Különösen ajánljuk azoknak, akiknek folyamatos lábpanaszaik vannak, illetve térdműtétek utáni rehabilitáció esetére.

 

A lábak nyugalmáért

A memory hab sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna nyomáskiegyenlítő hatású memory habból készül, ezáltal tökéletesen követi a gerinc vonalát, lehetővé téve a természetes és optimális pozícióban történő pihenést. A memory hab csökkenti az izmokra és ízületekre gyakorolt nyomást, megkönnyíti a vér szabad áramlását, így elősegítve az egészséges és fiatalos tartás megőrzését.

A puha szövethuzat jól szellőzik és elvezeti a nedvességet. A huzat egy mozdulattal könnyen levehető és mosógépben, 30°C-on mosható, de szárítógépbe nem tehető. Így párna mindig szép és friss maradhat.