Aranka - Nagy csepp kialakítású memóriahabos párna

9.990 Ft

Méret: 72 x 42 x 13

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Készleten

Aranyat ér a hálószobában a pihentető alvást biztosító nagy csepp alakú viszkoelasztikus párna, amely egyedi tulajdonságaink köszönhetően különleges alvásélményt biztosít. Vízcsepp formájának köszönhetően nyugodt vízparti környezetbe repít. Speciális kialakítása révén fix tartást ad a fejnek és a nyaknak.

A pihentető alvásért

A memory hab sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna nyomáskiegyenlítő hatású memory habból készül, ezáltal tökéletesen követi a fej és a nyak vonalát, lehetővé téve a természetes és optimális pozícióban történő pihenést. A memory hab csökkenti az izmokra és ízületekre gyakorolt nyomást, megkönnyíti a vér szabad áramlását, így elősegítve az egészséges és fiatalos tartás megőrzését.

A puha szövethuzat jól szellőzik és elvezeti a nedvességet. A huzat egy mozdulattal könnyen levehető és mosógépben, 30°C-on mosható, de szárítógépbe nem tehető. Így párna mindig szép és friss maradhat.