Liliróza - Nagy ergonómiai kialakítású memóriahabos párna

8.990 Ft

Méret: 33 x 70 x 9+11 cm

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Készleten

Nagy ergonómia kialakítású memory párna azok számára, akik az oldalukon fekve szeretnek aludni. Mind az oldalon, mind a háton fekvés esetén gátolja az éjjeli forgolódást, elősegítve ezzel a nyugodt pihenést. A speciálisan erre a célra kifejlesztett memory hab nem túl kemény és nem is túl puha, ezáltal a fejnek és a nyaknak megfelelő alátámasztást és tökéletes kényelmet biztosít.

Luxus a hálószobában

A memory hab sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna nyomáskiegyenlítő hatású memory habból készül, ezáltal tökéletesen követi a fej és a nyak vonalát, lehetővé téve a természetes és optimális pozícióban történő pihenést. A memory hab csökkenti az izmokra és ízületekre gyakorolt nyomást, megkönnyíti a vér szabad áramlását, így elősegítve az egészséges és fiatalos tartás megőrzését.

A puha szövethuzat jól szellőzik és elvezeti a nedvességet. A huzat egy mozdulattal könnyen levehető és mosógépben, 30°C-on mosható, de szárítógépbe nem tehető. Így párna mindig szép és friss maradhat.