Speciális ergonómiai kialakítású memóriahabos deréktámasz

7.990 Ft

Méret: 40 x 40 x 10 cm

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Készleten

Speciális formájának köszönhetően segít fenntartani a gerinc természetes görbületét, ezáltal javulhat a gerinc állapota és csökkenhetnek az ülőmunka vagy túlterhelés okozta deréktáji fájdalmak. Tökéletes alátámasztást és helyes hátpozíciót biztosít az egészséges üléshez. A megfelelő megtámasztással a gerinc egészségesebb állapotba kerülhet így a közérzetre jótékonyan hathat.

 

A jó testtartásért

A memory hab sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. A párna nyomáskiegyenlítő hatású memory habból készül, ezáltal tökéletesen követi a gerinc vonalát, lehetővé téve a természetes és optimális pozícióban történő pihenést. A memory hab csökkenti az izmokra és ízületekre gyakorolt nyomást, megkönnyíti a vér szabad áramlását, így elősegítve az egészséges és fiatalos tartás megőrzését.

A puha szövethuzat jól szellőzik és elvezeti a nedvességet. A huzat egy mozdulattal könnyen levehető és mosógépben, 30°C-on mosható, de szárítógépbe nem tehető. Így párna mindig szép és friss maradhat.