Fedőmatrac

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% tencel

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 70% pes, 30% viszkóz

Anyagösszetétel: Memóriahab, Huzatösszetétel: 97% pes, 3% viszkóz

A meglévő ágyakra, matracokra, kanapékra helyezhető fedőmatracok a memóriahabnak köszönhetően ideális alátámasztást biztosítanak. Elősegíti a matracra nehezedő nyomás eloszlását, és jótékony hatással van az éjszakai pihenésre. Megelőzi a felfekvések kialakulását. A szervezet gyorsabban tud regenerálódni alvás közben, az éjszakai forgolódások száma csökken, így kipihenten ébredhet az ember a megújult ágyában.

A meglévő ágy keménységétől, állapotától, illetve az alvási szokásoktól függ a fedőmatrac megválasztása.

  • A 4 cm-es fedőmatrac komfortosabbá teszi az éjszakai alvásokat. A test súlyától függően oszlanak el a nyomáspontok. A fedőmatracok ezen fajtája ideális a hason alvóknak, mivel jól idomul a test alakjához, a régi ágya keménységét puhítja, így válik kényelmesebbé az ízületek és az izmok számára.
  • A 6 cm fedőmatrac esetében a memóriahabos jótékony hatás nagyobb mértékben érezhető. A fedőmatrac vastagsága lehetővé teszi, hogy komfortosabb érzetet keltsen azoknak, akik háton vagy alkalmanként oldalt szeretnek aludni. Ez a félkemény matrac így javítja a vérkeringést, mindamellett a vállára és csípőjére gyakorolt nyomása egyenletesen oszlik el.
  • A 8 cm rétegvastagságú emlékező-hab réteg fekvéskor megfelelő súlyelosztást biztosít 100kg súly felett is. A 8 cm-es fedőmatrac az oldalt fekvőknek előnyös, hiszen így nagyobb felületen egyenletesen oszlik el a test általi nyomás, ezért van szüksége keményebb, vastagabb alátámasztásra a gerincnek, hogy a helyes pozíciójában tudjon maradni az éjszaka folyamán.

    Ajánlatkérés

    Termék: