Barion Pixel

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. weblapjának (beta.pemu.hu/beta) felhasználási feltételei

Tisztelt Látogató!

 

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása, illetőleg a biztonságos használat követelményeinek fenntartása iránt. Ennek érdekében, kérjük tanulmányozza át figyelmesen a weblap használatára vonatkozó „felhasználási feltételek”-et.

 

A weblap üzemeltetőjének adatai:

PEMÜ Műanyagipari Zrt. (székhelye: 2083 Solymár, Terstyánszky út 89., cégjegyzékszáma:
13-10-040367, adószáma: 12163771-2-13, statisztikai számjele: 12163771-2221-114-13)

A www.beta.pemu.hu/beta weboldal használatára az alábbi feltételek vannak érvényben, annak használatára kizárólag e feltételek elfogadásával van mód, ezért a Felhasználó a weboldal meglátogatásával kötelezően elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.

1.) Elfogadható használat

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a weboldalon zajló kommunikáció a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy akár magán, akár jogi személyekre sértőek, ezért kérjük, hogy a használat során:

(a) ne sértse meg más(-ok) személyiségi jogait;

(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;

(c) ne tegyen (a PEMÜ Műanyagipari Zrt-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;

(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és

(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a PEMÜ Műanyagipari Zrt. (a továbbiakban: PEMÜ) a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról egyoldalúan eltávolítja.

2.) Adatvédelem

A PEMÜ „Adatkezelési Tájékoztató” -ja a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed (az „Adatkezelési Tájékoztató” a mellékelt linken áttanulmányozható).

3.) Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

(a) A PEMÜ által szolgáltatott tartalom

A weboldalon a PEMÜ által, vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a PEMÜ, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

(b) A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó elfogadja, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője maga a Felhasználó, vagy a Felhasználó rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó tudomásul veszi, és egyben beleegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan kerül kezelésre, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a PEMÜ számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a PEMÜ üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk arról, hogy a PEMÜ saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a PEMÜ már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a PEMÜ Műanyagipari Zrt.-t, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4.) Felelősség

(a) A PEMÜ mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A PEMÜ nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

(b) A weboldal a PEMÜ weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A PEMÜ-nek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

(c) Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a PEMÜ ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a PEMÜ támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing” vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

 

5.) Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk, mint a weboldal üzemeltetőjével a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:

postai úton: PEMÜ Műanyagipari Zrt. 2083 Solymár, Terstyánszky út 89. alatti címen,

e-mail útján az info@pemu.hu e-mail címen,

telefonon a 06-26-561-260 számon

 

 

 

 

6.) A felhasználási feltételek módosítása

A PEMÜ a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

 

7.) Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A PEMÜ nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

 

**********************

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.